FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘estudios tecnico auxiliar de biblioteca’

ofertes de treball

L’Ajuntament de L’Hospitalet ofereix 74 llocs de feina temporals

Els sol•licitants han de ser residents al municipi barcelonès
By , on 20 de maig de 2014

lh

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat obrirà el 19 de maig el termini d’inscripció per optar a les 74 noves places de plans d’ocupació destinades a persones del municipi en atur que podran treballar com a agents cívics, ordenances o auxiliars administratius amb una duració de sis mesos. El principal requisit per a optar a aquestes feines és ser resident a L’Hospitalet de Llobregat des de fa més d’un any i no rebre prestacions per atur.

Les sol•licituds s’hauran de registrar a la web www.dinamitzaciolocallh.cat/ entre el 19 de maig i el 22 de maig i, posteriorment, es durà a terme un sorteig entre les persones que compleixin els requisits per ocupar els llocs de treball amb contractes per obra o servei amb una durada de sis mesos a partir de la segona quinzena del mes de juny. De forma excepcional, aquelles persones que no s’hagin pogut inscriure via web, podran fer-ho el dia 22 de maig, de 9 a 12h del matí, a l’edifici de Promoció Econòmica, a la carretera del Mig 85.

El consistori de L’Hospitalet de Llobregat ha anunciat que el sorteig de les 74 places per a treballar en l’administració pública durant sis mesos es realitzarà el dia 6 de juny. Els treballadors s’escolliran seguint criteris de selecció d’igualtat de gènere i l’assignació a franges d’edat preferents per a majors de 30 anys. També s’hi valoraran els percentatges de demanda de cadascuna de les especialitats que es van fer en altres convocatòries, segons el gènere de les persones demandants. Continue reading »

Comments (0)
Consells

Ser perruquer o perruquera

By , on 14 de gener de 2013
Perruquera

Una perruquera treballant

T’agrada l’estètica i sempre et preocupen els teus cabells i el pentinats que portes? Vols dir que, en el fons, no t’agrada la perruqueria en general? És una professió que, òbviament, s’ha vist afectada per la crisi econòmica, com totes. Però és una realitat el fet que la majoria de la població es preocupa pel seu aspecte i, per tant, necessita anar a la perruqueria de tant en tant per arreglar-se el cap.

En primer lloc, per ser perruquer o perruquera, és necessari tenir una formació adequada. A Catalunya, i concretament a Barcelona, afortunadament hi ha molta oferta i moltes possibilitats de realitzar cursos per conèixer les tècniques més modernes. Està, per exemple, l’Acadèmia Llongueras, un dels perruquers més prestigiosos d’aquest país, que ha format a més de 15.000 alumnes. En aquesta escola en concret, hi ha molts cursos de gran utilitat com tècnic de perruqueria, auxiliar, de planxa, de pentinats amb trenes, extensions, color… De manera que pots tenir uns coneixements genèrics i especialitzar-te, a més a més, en allò que més t’interessi i t’agradi.

Però hi ha més escoles i cursos que navegant per la xarxa es poden trobar. Per exemple, està l’escola de maquillatge i estètica Cazcarra. No només s’hi poden realitzar cursos, sinó que també hi ha una borsa de treball per tots els seus alumnes. Per anomenar unes quantes escoles més, hi ha la de Miguel Griñó, la de José Gallardo Prat, What Images, CEM Escuelas Europeas de Estética, etc. Si realment voleu rebre la formació necessària en estètica i perruqueria, només cal buscar-ho per Internet i trobar el que més s’adapti a les vostres necessitats.

Continue reading »

Comments (0)
Formació

Sortides professionals dels estudis de matemàtiques

A més de la docència trobem les finances, el màrqueting o l’administració d’empreses
By , on 14 de novembre de 2011

Saber quines són les sortides professionals reals dels estudis que estem pensant cursar és un dels aspectes més importants a l’hora de decidir-nos per un àmbit o un altre. Normalment, les universitats presenten un esquema amb les sortides professionals bàsiques, tot i que també teòriques, de les que podran gaudir els recent llicenciats; tots sabem però, que a l’hora de la veritat el lloc de treball que s’aconsegueix pots ser o no semblant al que et van presentar el primer any.

T'agraden les matemàtiques?

En aquest sentit els estudiants o futurs estudiants de matemàtiques tenen un gran avantatge ja que la Real Societat Matemàtica Espanyola (RSME) va elaborar fa uns anys un estudi sobre les sortides professionals dels estudis de matemàtiques. L’estudi es diu, ‘Salidas Profesionales de los Estudios de Matemáticas: Análisis de la Inserción Laboral y Ofertas de Empleo’, i la societat el va tirar endavant a instàncies de l’Agencia Nacional d’Avaluació de la Qualitat i l’Acreditació (ANECA). El perquè de la seva elaboració el trobem en que l’any 2007, quan es va fer, feia ja uns anys en que en els estudis de matemàtiques hi havia cada cop més alumnes; potser per la seva fama de difícils, potser per la quantitat d’anys que es necessiten per aprovar-la. Sigui com sigui les xifres eren les que eren i un informe valorant les sortides professionals reals podia donar una empenta al sector.

Continue reading »

Comments (0)
Formació

Grau mitjà en Tèxtil, Confecció i Pell, t’agrada la moda?

Els patrons, els acabats i els teixits no tindran secrets per tu!
By , on 26 de setembre de 2011

El grau mitjà en Tèxtil, Confecció i Pell et permetrà confeccionar tot tipus d’articles i complements en tèxtil i pell tant de forma industrial com a mida. Si el que més t’agrada és la moda i no et conformes amb veure-la, és el teu grau! Aquests estudis et permetran preparar les màquines, els materials i els equipaments que intervenen a la confecció, així com determinar quins són els processos dels que es composa. A més, seràs capaç d’elaborar patrons per la confecció a mida d’articles de vestir, així com tallar teixits, pells i tot tipus de materials tèxtils a partir d’aquest patró. Els acabats de qualsevol peça no tindran cap secret per tu.

Quin tipus de professional vols ser?

Entre els coneixements dels que es composa el grau hi trobaràs:

  • Tècniques de tall de teixits i pells.
  • Acabats de confecció.
  • Formació i orientació laboral.
  • Pell i cuir.
  • Productes i processos de confecció.
  • Seguretat a la indústria tèxtil


Continue reading »

Comments (0)
Professions

Assessor d’imatge, el professional dels esdeveniments importants

Una entrevista de feina, una festa, un discurs... moments en que la imatge que mostrem és essencial
By , on 15 de març de 2011

Arracades, vestit, pentinat...tots els detalls són importants

La imatge que mostrem als altres és molt important. Ja ho diu la dita que una imatge val més que mil paraules i tot i que, en alguns punts estic més d’acord amb Tusón que amb la pròpia dita, no puc treure-li raó en molts dels seus arguments.

La primera impressió que donem és la nostra carta de presentació. Moltes vegades les persones amb les que ens creuem no tenen temps de conèixer-nos a fons per descobrir quin tipus de persones som, només es queden amb la nostra fatxada, amb la superfície que mostrem als demés i que ens delata. Evidentment, si vols conèixer bé a una persona has de invertir temps, conversacions i alguna que altra copa. Però quan anem a una entrevista de treball, per exemple, o rebem a un client a l’oficina, hem de cuidar molt la nostra imatge ja que serà la que ens definirà, el nostre futur cap o client no tindrà temps de convidar-nos a una cervesa, per a ell el més important és la primera impressió i no podem fallar.

Perquè no fallem en aquest tipus de cites o altres de diversa índole, com festes o reunions, existeixen els assessors d’imatge, professionals que ens ajudaran a adequar la nostra imatge (vestimenta, pentinat, maquillatge…) al tipus d’esdeveniment que tinguem. Si t’agrada estar al dia de les últimes tendències, si quan entres a una sala escaneges la forma de vestir i la imatge en general de totes les persones que hi ha o combines mentalment la roba de les tendes buscant la vestimenta perfecta, no ho dubtis, informa’t dels cursos que hi ha per ser assessor d’imatge.
Continue reading »

Comments (0)
Consells

Les condicions en les que es troba el nostre lloc de treball influeixen en la nostra productivitat

L’organització i la decoració poden canviar l'ambient d'un despatx
By , on 11 de gener de 2011

millora el teu ambient de traball, millora la teva qualitat de vida!

Les condicions en les que està el nostre lloc de feina són molt importants i influeixen en els resultats que obtenim al final de la jornada. Per complir els objectius marcats no n’hi ha prou amb treballar hores i hores sinó en fer-ho còmodament. Sentir-nos a gust i tranquils és un al•licient a la nostra productivitat i una forma de convertir la feina en un aspecte positiu i no en una obligació.

Hi ha molta gent, cada cop més, que treballa des de casa i que per tant té el seu lloc de treball decorat i organitzat al seu gust. La cosa es complica quan treballem a una oficina ja que hi ha límits que no podem traspassar, però sempre podem millorar el que ens ve de fàbrica. Un dels aspectes que pot millorar-lo és, per exemple, posar una petita taula auxiliar. Si no tens molt de lloc pots posar-la plegable i només treure-la quan la necessitis, però sempre et servirà per col•locar el té, el cafè, una revista, llibres o papers que necessitis.

La il•luminació és també un aspecte fonamental. Si tens la sort de tenir un despatx amb vistes a l’exterior i llum tot el dia el problema està resolt, però si per el contrari treballes a un lloc relativament fosc has de prendre mesures. Col•locar un llum càlid al teu lloc de feina farà que l’ambient quedi molt més relaxat.
Continue reading »

Comments (0)
Formació, Professions

Restaurador i Conservador de Béns Culturals

Una professió artística i responsable
By , on 10 de desembre de 2010

La restauració de monuments i edificis religiosos és una comú en aquesta professió

¿Tens paciència, creativitat, interès per la cultura i un alt sentiment de la responsabilitat? Si compleixes aquests requisits la teva professió és clara, restaurador d’obres d’art i bens culturals. Una professió quasi mística en la que el restaurador entra en contacte amb els sentiments i la sensibilitat de l’obra a restaurar i li retorna la seva esplendor originària. T’imagines tenir al davant una peça del segle XII amb una decoració quasi indesxifrable? T’imagines ser tu la persona que li retorna la seva bellesa? Una professió que, a més d’habilitat requereix una connexió profunda amb les obres i l’època en la que foren creades.

Actualment existeixen diferents vies per accedir al títol que et permetrà enfrontar-te a una obra d’art. Depenent del grau i la implicació que vulguis tenir (hi ha moltes persones que es dediquen a la restauració en el temps de lleure) existeixen diferents cursos o estudis. Així a Catalunya, podem trobar des de l’escola de restauració Mercantic, on podrem escollir entre tres nivells diferents d’ensenyament (entreteniment, amateur i professional) fins al Grau de Conservació i Restauració de Béns Culturals a l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya, sota la supervisió de la Generalitat de Catalunya. Tot i que ens centrem en els centres existents a Catalunya cal dir que n’hi ha d’altres repartits per tot Espanya, com “La Escuela Superior de Conservación y Restauración de Bienes Culturales” de Madrid. També podem cursar els estudis de Belles arts especialitzats en conservació i restauració.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Formació

Com estudiar unes oposicions

Els cursos preparatoris són una de les opcions que més garanteixen l'èxit
By , on 23 de octubre de 2010

La publicació de la llista d'admesos és el moment més esperat per qualsevol opositor

Fa poques setmanes us parlàvem de què són les oposicions i com podem saber quan s’han convocat. Bé, doncs avui resoldrem el proper pas. Com s’han d’estudiar unes oposicions per tal de tenir èxit i aconseguir la plaça desitjada?

Els consells són molt variats, però hem de començar pel principi: decidir com ens formarem. Existeixen moltes maneres de preparar-se les proves. Per una banda, la més tradicional i autodidacta és comprar-se llibres, auto organitzar-se i estudiar. De fet, cada cop són més nombroses les editorials que publiquen llibres actualitzats de cada oposició que es convoca.

Però una altra forma d’obtenir l’èxit, segurament més eficaç a la pràctica, és inscriure’s en un curs que t’ajudi a preparar-te els exàmens. El portal aprendelo.com és un bon espai per trobar aquelles acadèmies, universitats o escoles que es dediquen a la formació dels opositors des de fa molts anys. Ja sigui de forma presencial o a distància. Però els cursos a l’Administració pública són molt variats. Caldrà, doncs, tenir clar quin és el sector que ens interessa, pensant sempre en la formació que tenim i els mèrits als que podrem optar per guanyar més punts.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, General, Professions, Temes clau

Buscar feina del que sigui: la urgència mana

En temps difícil qualsevol oferta pot ser bona
By , on 8 de setembre de 2009
M'encanten les ofertes de feina, diu la samarreta

M'encanten les ofertes de feina, diu la samarreta

Són temps complicat, ahir mateix s’anunciava que en la propera tardor es viuran els pitjors moments de la crisi, l’atur probablement pujarà més i només ens quedarem amb el consol que, com a mínim, les hipoteques ens han donat un descans i ens permetran viure amb menys angoixa aquests temps difícils en el terreny econòmic i laboral.

És tanta la urgència de buscar feina que hi ha actualment que, en moltes ocasions, arribem a aquell pensament de buscar feina ‘del que sigui’. Potser hem tingut la sort de comptar amb una formació en els nostres anys d’estudiant, fins i tot és possible que tinguem alguna carrera o màster, però ni això és suficient per a trobar una feina a curt termini.

Com el lloguer, les despeses del dia a dia, etc,. no esperen, no hi ha més opció que buscar feina a tort i a dret. I, certament, es pot considerar una bona opció per a anar superant les dificultats mentre no trobem una feina més adequada a la nostra formació.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Formació, Temes clau

Fer oposicions i sentir-se acompanyat

By , on 10 de novembre de 2008

Preparar unes oposicions suposa un gran sacrifici i força de voluntat. Donat que és una activitat que acostuma a preparar-se en solitari no és possible, com en altres casos, recolzar-se diàriament en companys que es trobin en la teva mateixa situació.

Per a combatre aquest problema va néixer El Portal del Opositor, una de les eines més completes sobre la matèria que podràs trobar a internet. Es tracta d’aconseguir que tot aquell que estigui preparant la seva oposició pugui sentir-se part d’un grup i compartir amb ell inquietuds, informació i opinions.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio