FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘cursos de formacion’

Formació

Formació per ser un ‘personal shopper’

Moltes persones valoren molt la seva imatge i necessiten un 'personal shopper' per millorar-la.
By , on 30 de juny de 2013

personal shopper

En els darrers anys s’ha posat molt de moda la figura de ”personal shopper’, també coneguts com a ‘shopper assistant’. És una persona que t’acompanya a comprar roba o objectes de la llar, bàsicament relacionat amb el món de la moda, per tal que tinguis un bon estil. A moltes persones els hi costa seguir la moda i triar la roba que li afavoreix més, per això aquesta persona assessora en funció de cada cas sobre quines compres són millors. És una forma de fer una bona compra i de mantindre un estil correcte de vestir que, ens agradi o no, és molt important de cara al món professional.

Però ser ‘personal shopper’ es pot aprendre. Hi ha cursos i estudis per poder dominar aquesta matèria, per poder conèixer tècniques i estratègies per ajudar al màxim a altres persones. És una sortida professional força sol·licitada avui dia, perquè moltes persones valoren molt la seva imatge i necessiten l’ajuda d’especialistes per tenir-la de bona qualitat. S’ha posat molt de moda en els darrers anys, tot i ser un fenomen que va aparèixer a Nova York als anys 80. A ‘personalshopper.es’ hem trobat uns cursos on-line molt útils per poder formar-se en aquesta matèria. És un curs que dura 1 any i el seu preu és de 1.300€.

El preu és força raonable pel perfil que crea, una persona dinàmica amb els coneixements necessaris per saber què cal comprar, com i on per cada persona. També cal tenir en compte les tendències i la moda, així com la personalitat de cada client. És necessari que, posteriorment a haver realitzat aquest curs, cada alumne pugui formar-se també en marketing o tingui prou iniciativa per poder donar-se a conèixer i trobar clients ràpidament. A més a més, és una feina que genera certa fidelitat, perquè es crea un vincle amb cada persona molt difícil de separar.
Continue reading »

Comentaris tancats a Formació per ser un ‘personal shopper’
Consells

Ser perruquer o perruquera

By , on 14 de gener de 2013
Perruquera

Una perruquera treballant

T’agrada l’estètica i sempre et preocupen els teus cabells i el pentinats que portes? Vols dir que, en el fons, no t’agrada la perruqueria en general? És una professió que, òbviament, s’ha vist afectada per la crisi econòmica, com totes. Però és una realitat el fet que la majoria de la població es preocupa pel seu aspecte i, per tant, necessita anar a la perruqueria de tant en tant per arreglar-se el cap.

En primer lloc, per ser perruquer o perruquera, és necessari tenir una formació adequada. A Catalunya, i concretament a Barcelona, afortunadament hi ha molta oferta i moltes possibilitats de realitzar cursos per conèixer les tècniques més modernes. Està, per exemple, l’Acadèmia Llongueras, un dels perruquers més prestigiosos d’aquest país, que ha format a més de 15.000 alumnes. En aquesta escola en concret, hi ha molts cursos de gran utilitat com tècnic de perruqueria, auxiliar, de planxa, de pentinats amb trenes, extensions, color… De manera que pots tenir uns coneixements genèrics i especialitzar-te, a més a més, en allò que més t’interessi i t’agradi.

Però hi ha més escoles i cursos que navegant per la xarxa es poden trobar. Per exemple, està l’escola de maquillatge i estètica Cazcarra. No només s’hi poden realitzar cursos, sinó que també hi ha una borsa de treball per tots els seus alumnes. Per anomenar unes quantes escoles més, hi ha la de Miguel Griñó, la de José Gallardo Prat, What Images, CEM Escuelas Europeas de Estética, etc. Si realment voleu rebre la formació necessària en estètica i perruqueria, només cal buscar-ho per Internet i trobar el que més s’adapti a les vostres necessitats.

Continue reading »

Comments (0)
Especials

Els seminaris de la Universitat Oberta

Amplia els teus coneixements i les teves capacitats amb la UOC
By , on 14 de febrer de 2012

Trobar feina avui en dia és una tasca força complicada. El mercat laboral és molt competitiu i, en aquest sentit, necessitem destacar per sobre la resta de candidats. Un gran avantatge competitiu és, sense dubte, disposar d’una formació especialitzada en l’àmbit on volem desenvolupar la nostra carrera professional. Tant si disposem d’una titulació prèvia com si la nostra experiència professional ens avala, a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) tenen disponibles uns seminaris que ens poden ajudar a trobar feina i també a millorar en el nostre lloc de treball. Ja pots matricular-te pels seminaris que començaran al mes de març.

Els seminaris de la UOC tracten temes actuals, com Internet i la web 2.0

La metodologia de la Universitat Oberta és un clar exemple dels avantatges que una formació a distància ens pot oferir. En aquest cas, la docència d’aquests seminaris es fa virtualment, mitjançant les aules del Campus Virtual de la UOC. En aquestes aules, els alumnes i els professors comparteixen un entorn virtual d’ensenyament o poden aprendre, debatre i comunicar-se. Els alumnes hi interaccionen, comparteixen experiències i inquietuds i els professors orienten els alumnes i els guien en el seu procés d’aprenentatge, resolent els seus dubtes i avaluant-ne els resultats.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Infojobs obre una nova secció de treball públic

Saber quan es faran unes oposicions ja no serà un problema!
By , on 21 de gener de 2012

En alguna ocasió hem parlat dels portals de treball que podem trobar per la xarxa. Un d’ells, potser el més conegut, és Infojobs que sabedor de la importància de l’adaptació per aconseguir els objectius proposats ha incorporat un nou servei, l’oferta de treball en el sector públic.

La nova secció ja està disponible

De fet, fa uns dies saltava la noticia que el portal de treball líder a Espanya havia firmat un acord amb l’acadèmia Adams, un centre dedicat a la formació laboral, per poder incloure ofertes laborals entre els seus serveis. Gràcies a aquest acord oferirà tant ofertes d’empreses privades com de l’àmbit públic, administracions estatals, autonòmiques i locals incloses. De la mateixa forma, oferirà informació del contingut de les oposicions que es preparen a l’acadèmia Adams; en aquest sentit, Infojobs no només es limitarà a publicar les places vacants disponibles sinó que informarà sobre cursos i material per preparar les oposicions.

Continue reading »

Comments (0)
Formació, Professions

Vols ser actor de doblatge?

Forma't en posar veu al cinema i altres formats
By , on 6 de abril de 2010

Estudi de doblatge

Doblar pel lícules estrangeres és una de les professions més atractives i gratificants que poden desenvolupar-se. Sense la tasca d’aquestes persones la nostra facilitat per anar al cinema i relaxar-nos amb pel lícules de qualsevol nacionalitat sense tenir coneixements de l’idioma seria impossible. Els actors de doblatge obren un horitzó molt ampli que permet que els nostres somnis cinematogràfics s’expandeixin més enllà de l’idioma o les fronteres.

Llargmetratges, curtmetratges, documentals, sèries o anuncis publicitaris. El ventall d’opcions per a aquest tipus de professionals és molt ampli. Formar-te per poder exercir aquesta professió no es limita a aprendre l’idioma sinó que requereix una altra sèrie d’habilitats com aprendre a doblar amb naturalitat, aconseguir el to adequat, educar la veu i aconseguir una bona interpretació. Cal ficar-se dins del personatge com si d’un actor clàssic es tractés.

A Feinespertreballar.cat anem a proposar una sèrie de cursos en els que podràs formar-te d’una manera adequada. L’Escola superior d’Imatge i So a Madrid ofereix un curs de doblatge per a cinema i televisió de sis mesos de durada. També tindràs la possibilitat de formar-te en L’Escola Catalana de Doblatge que imparteix diverses modalitats de cursos.
Continue reading »

Comments (0)
Formació, Temes clau

Cursos subvencionats: una alternativa davant l’atur

La formació millora el teu currículum
By , on 20 de octubre de 2009
Els cursos subvencionats, una opció interessant

Els cursos subvencionats, una opció interessant

En temps complicats en el terreny econòmic i laboral cal buscar el màxim dinamisme nostre per tal d’estar més preparats per a incorporar-nos al mercat. L’atur continua creixent a Catalunya, però no ens podem quedar sense fer res o només enviant currículums si tenim poca formació.

És per això que, si esteu a l’atur o bé no treballeu tot el dia i teniu ingressos baixos, pot ser interessant que busqueu algun dels cursos subvencionats que ofereixen tant l’administració com altres entitats. Us apropem algunes opcions on podeu buscar els vostres cursos de franc o molt subvencionats.

En lloc central on podeu buscar cursos subvencionats és el Servei d’Ocupació de Catalunya, que compta amb un cercador de cursos. En aquest cercador trobareu tant cursos per a persones treballadores en actiu com cursos de formació ocupacional per a persones a l’atur.
Continue reading »

Comments (0)
Formació, Professions

Vols fer cursos gratuits de perruqueria?

Una opció interessant si estàs a l'atur i és la teva vocació
By , on 2 de setembre de 2009
Prova de fer un curs gratuit de perruqueria

Prova de fer un curs gratuit de perruqueria

La perruquería és un d’aquests negocis que no manca a cap ciutat. És més, en els últims anys ha crescut de forma exponencial. El que al principi podia semblar excessiu, ha resultat ser insuficient. Existeix una gran demanda de serveis d’estètica i de la cura de la dona i l’home. Són moltes les persones que van, com a mínim, una vegada a la setmana a pentinar-se, tallar-se els cabells, donar-se color, fer-se la manicura o depilar-se les celles.

És un sector que absorbeix molt bé l’oferta perquè hi ha molta demanda. Així que si t’interessa el treball manual i creatiu, per què no fer un curs de perruquería i poder treballar en algun centre o obrir el teu propi? Hi ha molts cursos gratuits de perruqueria, subvencionats al 100%, per a persones que estiguin aturades. En ells ensenyen a preparar el saló, a donar assessorament als clients, a fer la higiene capil·lar, a fer marcats i pentinats per a la primavera, coloracions i talls de cabell.

Si no, també tens l’opció de fer el curs en alguna acadèmia i pagar-lo. O de començar un curs a distància. Hi ha algunes signatures com Encebament i Llongueras que tenen acadèmies obertes al públic. Es combina molt bé la teoria i la pràctica. Quan l’aprenent ja té les nocions clau, comença a tallar els cabells. Els clients paguen un preu menor perquè encara no són professionals i els estudiants de perruquería s’entrenen d’aquesta manera. És un sector que té molta estirada. I sempre hi ha algun poble o ciutat que requereix que s’obri una nova perruquería.
Continue reading »

Comments (2)
General, Professions, Remuneració, Temes clau

Quines preguntes et faran a l’entrevista de feina?

Algunes pistes de les qüestions més habituals
By , on 4 de març de 2009
Prepara les teves entrevistes de feina

Prepara les teves entrevistes de feina

Són moltes i molt variades, però a una entrevista de feina acostumen a repetir-se pràcticament les mateixes preguntes i, sent una mica intel·ligent, cal anar preparat. Començant per moltes coses irrellevants del currículum, seguint per la teva experiència professional, les teves ambicios i, finalment, per les teves impressions de l’empresa que pot contractar-te, poques són les vegades en les quals una pregunta et pot sorprendre.

Sigui quina sigui la teva profesió, has de tenir clar que hi ha preguntes ineludibles. Primer, el teu currículum. “Explica’m una mica els teus coneixement si la teva experiència professional”. I un es pregunta: aleshores, per a què se suposa que et vaig enviar fa un mes el meu CV si ara t’ho explico tot?”. Però cal respondre amb correcció. Tracta de fer-ho per ordre d’importància, sense parlar massa ni quedar-te curt.

El més probable és que després insisteixin en alguna part de la teva experiència o formacií. Quan ho facin, pensa que és el punt que més els interessa del teu perfil, amb la qual cosa has d’acotar bé la teva resposta. Després, arribarà el moment en el qual l’entrevistador t’explica el lloc de treball que ofereixen i les condicions. Tingues molt de compte, doncs a continuació et preguntaran per la teva opinió sobre el mateix. Sempre que vulguis i et sembli bé, no t’excedeixis en elogis ni tampoc al contrari.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Formació, Professions

Gestió cultural: sortida per a moltes professions

By , on 22 de setembre de 2008

S’han acabat els temps en els quals la cultura era una qüestió d’èlit. T’has fixat en la quantitat de temps que dediquen els catalans de totes les edats a anar a concerts, espectacles, exposicions i altres events? La cultura s’ha reinventat en el segle XXI de tal manera que ha passat a demandar perfils professionals que fa poc no existien.

Et sorprendria saber la quantitat de professionals procedents de diferents sector que tenen cabuda en el món de la gestió cultural. Cada cop és més necessari formar a grans grups d’experts capaços d’apropar l’art al públic, estimulant l’interès dels ciutadans. Sí, la cultura s’ha convertit en un gran treball en equip. Vols formar-ne part?
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Formació, Professions, Temes clau

Escollir bé la carrera, el primer pas per a una bona vida laboral

By , on 27 de agost de 2008

Resulta curiós comprovar com moltes persones confessen creure haver-se equivocat a l’hora d’escollir la seva carrera per manca d’informació. Avui en dia hi ha tantes vies possibles per a informar-nos que això sembla impossible. Una de les raons per les quals això segueix passant és que, en sortir de l’institut, no tenim els mateixos coneixements ni la mateixa visió del món que quatre o cinc anys després. Per això, la majoria de les persones no aprofundeixen tot el que haurien en la situació professional dels estudis que comencen. A Feinespertreballar.cat no volem que t’equivoquis, i per això et donem algunes claus útils per a escollir la teva carrera universitària.

Escull les quatre o cinc carreres que més t’interessin i comença el teu pla d’acció. Busca informació a Internet sobre cadascua d’elles, registra’t a fòrums on pugui intercanviar impressions amb altres usuaris, fes una visita a l’orientador del teu institut… Com més preguntis més a prop estaràs de prendre la decisió correcta. Una de les fonts més importants que poden donar-te en primer persona la seva opinió són persones que estiguin cursant-la o ja l’hagin finalitzat. Aquesta serà la manera més eficaç de portar a terme el teu pla.
Continue reading »

Comments (1)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio