FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘creuers’

Professions

Treballar a un creuer

Condicions i altres aspectes importants
By , on 15 de març de 2010

Un treball atractiu per als joves

Fa algunes setmanes mentre menjava en un restaurant de la universitat amb uns amics vaig veure a la televisió que la filla d’un conegut artista de la faràndula local deixava la seva carrera artística per anar a treballar amb el seu xicot en un creuer. Arran de la notícia dels programes de revistes van treure alguns reportatges amb títols com Els creuers més cars del món, El creuer de l’amor, Els Titanics Moderns, bé vostès ja s’imaginen. Ningú no dubta que aquests viatges transatlàntics siguin el paradís terrenal-o aquàtic, com sigui-per als milionaris excèntrics que gasten milers de dòlars al dia en viatges com aquest, però ¿Com viuen els treballadors en un creuer? Quins són els requisits per aspirar a un treball com aquest? i el més important Em convé treballar en un creuer?

Primerament, treballar en un creuer significarà un canvi radical en l’estil de vida de la persona. Treballar en el mar és completament diferent a treballar al teu país i has de considerar amb deteniment abans d’inscriure’t al programa, si és l’elecció correcta d’acord amb els objectius que vulguis assolir.

Pel que fa a les característiques del treball has de tenir present que:

Temps de contracte: En general el contracte laboral és per 6 mesos, en inclou un període de prova per 90 dies

Passaport i altres documents: Els candidats han de tenir un passaport vàlid, prèviament a ser embarcats en un creuer. A vegades és necessari tramitar visats, com la C1-D visa per Tripulants de Creuers i Avions i que serveix per desembarcar o embarcar als Estats Units. Sí encara que no ho creguis també has de tenir visa per estar en un vaixell.
Continue reading »

Comments (3)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio