FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 

Post tagged with ‘bolsa de trabajo supermercados en vic’

ofertes de treball

Cortefiel busca a 500 treballadors per la campanya estival

Els joves espanyols aturats segueixen formant-se o buscant feina
By , on 19 de juny de 2014

El conglomerat de marques de moda del Grup Cortefiel necessita incorporar a les seves tendes de tota Espanya a gairebé 500 venedors i dos segons encarregats per a tendes a Murcia i Santa Criz de Tenerife, coincidint amb l’inici de la campanya d’estiu i les rebaixes. La companyia busca incorporar temporalment a persones que tinguin una experiència prèvia mínima d’un any en el sector tèxtil per ocupar llocs de venedors a les botigues de tota Espanya.

El Grup Cortefiel que engloba marques com Cortefiel, Springfield, Women Secret i Pedro del Hierro, necessita incorporar 490 venedors per als seus diferents establiments a diverses ciutats de les comunitats de Madrid, Castella i Lleó, Galícia, Cantàbria, Astúries, La Rioja, Navarra, Comunitat Valenciana, Extremadura, País Basc, Castella-La Manxa, Catalunya, Illes Balears, Canàries, Andalusia i Murcia.

Els candidats per a formar part de les plantilles dels diferents establiments del conglomerat de moda han de certificar un nivell mínim d’estudis d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), les persones que no acompleixin aquest requisit no seran seleccionades. Tanmateix, es demana residir a la província on han sol•licitat la vacant i tenir experiència d’un any com a mínim en el sector tèxtil. La companyia demana que s’adjunti una fotografia als currículums interessats en formar part de la plantilla de treballadors de Cortefiel per la campanya d’estiu. Continue reading »

Comments (0)
Consells

Acudits sobre treball

Perquè a feinespertreballar.cat ens prenem seriosament aquell refrany que diu: “Al mal temps bona cara”
By , on 17 de gener de 2012

La tradició popular és molt sabia i molt del seu coneixement el podem trobar plasmat en els refranys, per mi un dels millors és aquell que diu “al mal temps bona cara” ja que transmet un positivisme i una esperança bàsica per sortir del mal moment i tirar endavant. Per això, avui no parlarem ni de crisi ni d’acomiadaments, avui farem un recull d’alguns graciosos acudits sobre situacions laborals, a veure que us semblen:

Un acudit visual sobre el treball

1.Un treballador li reclama al seu cap:
-Senyor, pugi’m el sou, l’aviso que hi ha quatre empreses que vam al meu darrere.
-Si? I quines són?
La del gas, la del llum, la de l’aigua i la del telèfon.

2. El Miquel ha acabat el batxillerat i el seu pare, que té contactes en el món de la política, li diu que li buscarà una feina perquè treballa mentre va a la universitat. Parlant amb un dels seus amics polítics:
-Carles, te’n recordes d’aquell favor que et vaig fer, doncs ara soc jo el que te n’ha de demanar un. Voldria un lloc de feina perquè el meu fill treballa mentre va a la universitat.
-Bé, deixa’m que faci algunes trucades.
Uns dies després el polític truca al pare:
-Mira, he aconseguit una feina d’assessor a la comissió d’eleccions, cobrarà 3500 euros.
-Però ell no ha treballat mai, vull que comenci des de baix.
-Doncs seguiré buscant.
Dos dies després torna a trucar:
-Ja tinc la feina, secretari d’uns dels diputats tot i que el sou és més modest, 2500 euros.
-No, no, pensa que només ha acabat el batxillerat, necessito alguna cosa més modesta.
-Bé… doncs donem uns dies.
El dia següent l’amic torna a trucar al pare:
-El millor que he aconseguit per un sou de 2000 euros…
El pare l’interromp:
-2000 euros és massa, necessito una feina més modesta, no hi ha algun lloc on es cobrin uns 600 euros?
-Clar que n’hi ha però no poden ser per ell, aquests càrrecs només s’aconsegueixen a través d’un concurs públic i es necessita un títol universitari i experiència!

3.A una oficina:
-Senyor Lluis, vostè no sap que està prohibit beure durant les hores de feina.
-No es preocupi! No estava treballant!

4.Un empresari comenta amb un altre:
-Com aconsegueixes que els teus treballadors arribin d’hora a la feina?
-Fàcil! Tinc 30 treballadors i 20 aparcaments.

Boníssims, veritat?

Imatge | doctorserone

Comments (0)
ofertes de treball

Ofertes de feina especialitzades, també a la xarxa

By , on 23 de agost de 2011

Feina per a directius

Les ofertes de feina entren a diari per grans quantitats a la xarxa. Internet i totes les pàgines dedicades a la recerca de feina s’han convertit en un gran espai per a les persones en atur o que busquen una millora professional. En moltes ocasions es pensa que les borses de feina de la xarxa només ens permeten accedir a feines genèriques o poc especialitzades.

Tanmateix, avui dia trobem tant a les borses com a les xarxes socials professionals ofertes de feina per a directius, per exemple, o treball per a enginyers. D’aquesta manera observem com els alts càrrecs també poden trobar feina i fer contactes professionals d’allò més interessants gràcies a les noves tecnologies. Un bon exemple on trobar feines es a Experteer.es, entrant a la secció ofertas de empleo o ofertas de trabajo i accedint a buscar trabajo.

Un aspecte a tenir en compte en tot el món relacionat amb feina i xarxa és l’accés a perfils i contactes als quals abans era impensable arribar. Per exemple, una multinacional que busqui un perfil de directiu podrà arribar fins a nosaltres, en cas que ho siguem, i fer-nos una oferta en ferm. És per això que resulta essencial comptar amb un perfil sempre actualitzat de la nostra trajectòria, formació, interessos professionals… a totes les pàgines relacionades amb feina o la nostra professió a la xarxa.

Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball, Professions, Temes clau

Treball remunerat a les ONG’s

Si el cor de les ONG’s són els voluntaris la columna vertebral són els treballadors tècnics que coordinen i organitzen l’organització
By , on 30 de setembre de 2010

Vicente Ferrer va lluitar tota la vida per millorar la vida dels habitants d'Anantapur (Índia)

Treball i satisfacció personal, poden anar units? Normalment aquests dos termes només van units en els primers anys de feina. Som joves, tenim il•lusions i gaudim de la satisfacció de guanyar-nos la vida nosaltres mateixos i no haver de dependre de ningú. Però malauradament aquest sentiment no és etern, amb els anys ens abandonem a la rutina i les cada vegada més altes responsabilitats o l’absència d’elles fan que acabem esgotats. A més, poc a poc ens adonem que la realitat dista molt del que imaginàvem quan érem joves i que no tot és tan bonic i reconfortant com ens pensàvem. Economistes, directors, arquitectes, mecànics… tots o quasi tots arriben al punt de comprar la primitiva o fer la quiniela cada setmana amb l’esperança de deixar la feina.

En aquests sentit però, crec que hi ha un sector en el que, tot i que segur acabes igual de cansat que en els altres, aquest cansament tarda més en arribar i és que la feina comporta un alt nivell de satisfacció personal. Parlo de treballar a una ONG. La gran part de la plantilla d’aquestes organitzacions és voluntària i ha de combinar l’altruisme amb algun altre treball amb remuneració; però existeix una petita part, tot i que és molt i molt petita, que si cobra un sou per el seu treball. Són els treballadors qualificats, els que coordinen i mantenen en peu l’organització; són la soca de l’arbre que mantenen i aviven totes les branques i fulles, formades pels voluntaris.
Continue reading »

Comments (0)
Professions

El millor treball del món

Astronauta, bomber, professor, metge...quin és el teu?
By , on 31 de agost de 2010

El professor, una feina ideal si és vocacional

Difícil elecció, quan hi ha centenars i centenars de professions i milers i milers de professionals que les exerceixen.
Fer un rànquing de quines són les professions més ben pagades és fàcil, només has d’investigar quin són els sous i ordenar de major a menor. Estem parlant en termes quantitatius i aquests sempre són més fàcils, físics. Si passem a termes qualitatius, en canvi, entra en joc un factor que fa que el rànquing no sigui pugui ser estàndard ni objectiu ja que l’elabora una persona, amb els seus valors i prejudicis i seran aquests els que marcaran les preferències.

Per mi el millor treball del món és aquell que fas amb passió i dedicació. Aquell que et dóna un sou que et permet viure digna i independentment. Aquell que et fa sentir útil. En el meu cas és el periodisme i per això el situaria en el primer lloc. Però entenc que hi hagi molta gent que situï la medicina, les enginyeries o la direcció d’una empresa en la primera posició. Com dic estem parlant en termes qualitatius i ningú té la veritat absoluta.

És cert però, que hi ha feines millor pagades que altres, ja ho varem veure en posts anteriors, i el factor econòmic és un al·licient molt important. Potser són els anestesiòlegs els que més cobren però, si et fa pànic entrar en un quiròfan, serà el millor treball del món? Jo crec que no.

Per mi, tot aniria molt millor si les persones elegíssim el treball que volem fer per la vocació, major o menor, que puguem tenir; no per la quantitat de diners que guanyarem. Crec que és molt més valuós un secretari que fa bé la seva feina i sempre té els comptes al dia que un pilot d’avió que va elegir aquesta feina pel sou astronòmic. De fet aquest últim em fa por! No se si pujaria a un avió en el que sabés que el pilot només està allà pels diners i que de fet, té por a les altures. Segur que hi són i seran la majoria, però la ignorància és a vegades la millor amiga que podem tenir.
Continue reading »

Comments (0)
Professions, Temes clau

Un treball per tota la vida?

Cada dia és més difícil mantenir la feina llargues temporades
By , on 29 de agost de 2010

És difícil trobar feines estables

Els temps canvien i amb ell els modes de comportament, de vestir, de parlar i perquè no de treballar. Fa unes dècades eren majoritàries les persones que naixien i morien a una mateixa empresa, laboralment parlant, però a dia d’avui mantenir el teu lloc de feina més de deu anys és una tasca molt difícil. Suposo que aquest canvi és una conseqüència directa de l’augment de velocitat que ha patit la societat. Abans es tenia la paciència necessària per contractar a una persona sense experiència i ensenyar-li la forma de treballar de la empresa, d’aquesta forma amb els anys, aquella noieta de setze o divuit anys que vas agafar com a secretaria és avui la teva mà dreta; la persona de confiança que et porta les fiances i temes administratius de tota l’empresa; s’ha emmotllat perfectament al tipus de feina que es necessita i és un pilar fonamental.

Ara però, no hi ha temps per ensenyar. Es necessita a una persona que rendeixi al 100% des del primer minut que trepitja l’oficina. El problema és que aquesta persona no coneixerà l’empresa, serà un ser impersonal que farà la seva feina però que no podrà implicar-se en la dels altres, perquè no porta el temps suficient per conèixer els seus companys. Al primer signe de debilitat, fora, i un altre ocuparà el seu lloc.

Aquest estil de feina fa que els treballadors, en lloc de sentir-se còmodes i poder rendir al màxim, treballin sota una pressió gens saludable. Una pressió que fa que es cometin errors. Aquesta tònica, a dia d’avui, s’ha incrementat molt més. La crisi econòmica que vivim provoca que moltes empreses hagin de reduir personal o fins i tot tancar, fent que els seus treballadors visquin amb l’espasa de Damocles sobre els seus caps.
Continue reading »

Comments (0)
Temes clau

Vestir bé a la feina, fins i tot a l’estiu

La roba que portem és la nostra millor carta de presentació
By , on 23 de agost de 2010

La manera de vestir a la feina és important

“Vesteix vulgar i només veuran el vestit, vesteix elegant i veuran a la dona”, la veu d’aquesta cèlebre frase és la dissenyadora Coco Chanel i el missatge es podria extrapolar també als homes, sobretot si la situem a l’àmbit laboral. La forma de vestir que tenim a la feina marca, en gran part, la imatge que donem als clients, si treballem de cara al públic, o a la resta de treballadors. Les persones tardem menys de 10 segons en jutjar a una persona la primera vegada que la veiem i és veritat que amb la primera vista ens podem equivocar. Però és molt més difícil canviar la percepció que es té de nosaltres si aquesta és negativa que intentar vestir adequadament i permetre que ens coneguin abans de jutjar-nos.

No hi ha una forma universal de vestir correctament a la feina, tot depèn del context, és a dir, de com vesteixin els companys i de quines són les polítiques de l’empresa. Si portes un vestit de jaqueta i pantaló a la feina molt seriós i unes sabates massa elegants i treballes a una empresa petita i desenfadada on els teus companys vesteixen texans i samarreta segurament desentonaràs, i pensaran que no et saps adaptar a les situacions; el mateix passarà si el context és a l’inversa i vesteixes massa informal dins un ambient més seriós.

El problema de la vestimenta s’agreuja a l’estiu, en especial a les empreses que és requisit indispensable portar roba formal. La calor fa que portar pantalons llargs i jaqueta es converteixi en un suplici, però hi ha alternatives molt més fresquetes i que no et faran patir tant.
Continue reading »

Comments (0)
empresa, Temes clau

Ser sostenible amb el medi ambient a la feina

Claus per a respectar el nostre entorn
By , on 30 de juny de 2010

Reciclar, també important a la feina

No només hem de saber ser considerats amb el medi ambient quan som a casa, també és important fer-ho quan marxem de vacances o per exemple quan som a la feina. Hi ha molts detalls que ens poden convertir en autèntics herois del medi-ambient si ens proposem seriosament respectar-lo. I és que és més fàcil del que ens pensem, només cal posar-hi una mica d’interès.

Ara que s’acosta l’època més calorosa de l’any un clar exemple de respecte amb el medi ambient, és posar la temperatura de l’aire condicionat a 24 o 23º, per què? Doncs perquè d’aquesta manera el nostre aparell no gasta tanta energia i així no contaminem tant. Un altre element a tenir en compte és la impressió d’alguns documents, o per exemple correus electrònics. Penseu si realment és necessari imprimir-ho i si ho feu penseu en l’opció del paper reciclat o bé aprofiteu documents que ja no utilitzeu i els imprimiu per l’altra cara.

També, i parlant de paper, en comptes de comprar “Post it”com a desesperats, podeu reciclar tots aquells documents que ja no us són útils i anotar totes aquelles coses que necessiteu recordar. Amb aquest tipus de detalls ajudeu activament al medi-ambient. Una altra acció a tenir en compte és reciclar tot allò que pogueu. Pot ser a l’empresa us resulta complicat que tots els vostres companys ho facin, però individualment podeu separar el paper del plàstic, per exemple i així pot ser acabeu aconseguint que alguns companys copin el vostre comportament.

En quant a la llum intenteu utilitzar bombetes de baix consum, que són més cares, però a la llarga surten a compte. Gasten menys llum i per tant contribueixen a la conservació del medi-ambient. Pels que dinen a l’oficina haurien de començar a pensar en utilitzar “tupper” en comptes d’embolcallar el menjar en paper film o paper de plata. Així no només estalvieu en productes, també ajudeu a millorar l’entorn natural.

Tot i així hem de tenir en compte que ja són moltes -però no les suficients- les empreses que adopten mesures de respecte al medi-ambient. Són conscients que la seva activitat provoca malestar i prejudicis per l’entorn natural on són. La majoria d’aquestes empreses acostumen a donar informació de la seva pàgina web o a l’informe anual de responsabilitat social corporativa. També hem de tenir en compte que algunes ho fan perquè reben pressions, però d’altes perquè estan molt conscienciades amb el medi-ambient, un bé natural que ens pertany a tots.

FONT: 20 minutos

Foto: Fernanda Ramalho a Flickr

Comments (0)
General

Linkedin: una xarxa per a trobar feina

No saps com trobar feina? Prova a Linkedin!
By , on 17 de maig de 2010

Una oportunitat al mercat laboral

Ara que les coses no estan precisament en el seu millor moment laboral, és una gran idea fer-se usuari de Linkedin, una xarxa especialitzada en temes laborals. A més… perquè enganyar-nos, ens encanten les xarxes socials com Facebook, Tuenti, Twitter, per fer-nos usuaris d’una més no passa res, no? I tenint en compte que alguns passen hores a les xarxes socials, segurament no els costarà gens invertir una mica del seu temps en actualitzar la xarxa de contactes i millorar el seu curriculum vitae.

Però centrant-nos una mica en Linkedin, que avui el post va sobre això i no de Facebook. Doncs bé, Linkedin és una web orientada cap als negocis, es podria dir que és principalment una xarxa per a professionals de diferents sectors. El seu funcionament és molt semblant a les diferents xarxes socials d’avui dia, per tant fer-vos usuari no us costarà gens perquè les eines són pràcticament les mateixes. Avui dia Linkedin té més de 42 milions d’usuaris registrats de més de 200 països i on hi podem trobar més de 150 empreses de tot el món.

El funcionament de Linkedin és molt senzill, només cal registrar-se com a usuari i a partir d’aquí crear un curriculum vitae. Pots ampliar la teva xarxa de coneguts, on hi pots trobar persones que siguin del teu mateix ram professional i també empreses que poden interessar-te com a futurs llocs on treballar. El més important és que sent usuari de Linkedin puguis donar moviment al teu perfil, és a dir, expandir-te pel món cibernètic laboral. Fer arribar el teu CV a l’altra punta del món i interessar-te per totes les eines que et dona la xarxa en qüestió.
Continue reading »

Comments (0)
ofertes de treball

Ofertes de feina a Mercadona

Principalment a la província de Barcelona
By , on 16 de novembre de 2009
Noves vacants als establiments catalans

Noves vacants als establiments catalans

Mercadona segueix buscant treballadors a diverses poblacions catalanes, com podeu observar a les ofertes de feina de  la seva pàgina web.

Els grans supermercats d’aquesta empresa acullen a cada establiment una quantitat important de treballadors. A més, cal tenir en compte que en els darrers anys Mercadona ha continuat creixen i ampliant la seva quantitat d’establiments per tot el territori català i espanyol.

Actualment hi ha ofertes de feina a Barcelona, Rubí, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà, l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell i Sant Sadurní d’Anoia, per la qual cosa parlem d’establiments prou repartits per la província de Barcelona, principalment. Entre les vacants trobem feines de fridorista, personal dins el supermercat i fins i tot un metge.

Per a treballar en Mercadona l’empresa no requereix cap tipus d’experiència. És més, la pròpia companyia ofereix cursos de formació per a totes aquelles que són contractades. Amb la qual cosa, es pot considerar un extra important.
Continue reading »

Comments (3)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio