FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Consells

Nokia llançarà l’App ‘JobLens’ a Espanya

L’aplicació troba ofertes de feina per a l’usuari
By , on 11 de març de 2014

L’empresa de telefonia mòbil Nokia ha anunciat l’adaptació per a Espanya de l’aplicació ‘JobLens’, que permet als que busquen una feina accedir a les diferents ofertes disponibles al territori, poder filtrar-les per companyia, paraula clau, distància i banda salarial. Aquest anunci s’ha realitzat durant la celebració del Mobile World Congress de Barcelona d’aquest 2014, on els creadors de ‘smartphones’ han presentat les novetats del sector.

Segons ha explicat la empresa, els usuaris que descarreguin als seus ‘smartphones’ l’App ‘JobLens’ tenen la possibilitat de veure directament en el seu mòbil les ofertes de feina en un mapa. Tot i així el màxim potencial d’aquest aplicació es gaudirà als dispositius Lumia (fabricat per Nokia) compatibles, gràcies a la realitat augmentada. Fins i tot l’aplicació permet identificar a través de les xarxes socials a altres persones que treballen en l’empresa on hi ha l’oferta de treball.

Per a funcionar, l’aplicació treu la informació de les vacants lliures de les dades d’importants serveis de cerca d’ocupació al mercat espanyol. Així doncs, ‘JobLens’ inclou una combinació de continguts i recursos globals i locals, entre els quals es troben el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), cercadors online de feina Indeed i LinkedIn; i altres eines i xarxes per facilitar la comunicació com HERE Maps, Kyero.com, Twitter, Facebook i Windows Live.

El motor de cerca de feines per a ‘smartphones’ de Nokia també pot fer recomanacions als usuaris de l’aplicació sobre oportunitats adequades al nivell formatiu, crear un currículum i compartir-ho amb directius que estiguin pensant a contractar personal. Fins hi tot, la senyalització en el mapa de l’oferta de treball pot ajudar als usuaris a arribar físicament al l’empresa i entregar el seu currículum en mà. A més, proporciona tendències d’ocupació rellevants a nivell local, així com preus d’allotjaments per els qui estiguin oberts mudar-se per aconseguir una feina.

“Amb una taxa de desocupació propera al 26%, ens va semblar urgent portar ‘JobLens’ a Espanya”, va explicar Bryan Biniak, e vicepresident i director general de Developer Experience de Nokia. “Encara que cap eina pot resoldre aquest desafiament per si mateixa, ‘JobLens’ pot ajudar”, va explicar Biniak en referència a les dificultats que tenen molts treballadors inactius per d’aconseguir un nou lloc de treball o els joves alhora d’incorporar-se al mercat laboral.

L’aplicació de Nokia ja està disponible també en altres països com Regne Unit, EUA i Canadà i actualment aquesta empresa es troba treballant en millores per a l’aplicació, que arribaran quan llancin l’aplicació per a Espanya. D’aquesta manera, “els qui busquin ocupació, podran obtenir una visió valuosa de les companyies que ofereixen llocs, atorgant-los un avantatge en la seva cerca d’una ocupació millor”, va concluir José Luis Gómez Mosquera, director gerent de Nokia a Espanya.

Font: CincoDías.com

Imatge: John.Karakatsanis

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nokia llançarà l’App ‘JobLens’ a Espanya”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio