FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Consells

Les aplicacions més útils per afavorir l’emprenedoria juvenil

Santander Universitats crea les apps
By , on 8 de agost de 2015

apps

La divisió Santander Universitats del Banc Santander ha creat dues noves aplicacions per afavorir l’emprenedoria dels joves universitaris. Les aplicacions ‘Formació Santander’ i ‘Santander Emprèn’ contribueixen a l’ampliació dels coneixements educatius, la formació i l’emprenedoria entre joves universitaris que estiguin interessats a aprendre sobre formació en diferents camps amb gran demanda laboral.

Les aplicacions ‘Formació Santander’ i ‘Santander Emprèn’ estan disponibles per a dispositius amb sistema operatiu Android i iOS, per la qual cosa qualsevol estudiant pot accedir a aquesta formació a qualsevol moment. En concret, l’aplicació ‘Formació Santander’ ofereix la possibilitat d’aprendre a qualsevol moment i lloc de la mà d’experts en diferents àrees de coneixement com les noves tecnologies, negocis, màrqueting, cuina o fotografia.

Així mateix, Santander Universitats ofereix a través de la app ‘Formació Santander’ altres funcionalitats com un llistat de cursos online per categories de coneixement, la possibilitat d’inscriure’s en cursos impartits per vídeo o la visualització de continguts formatius en ‘streaming’. Els estudiants universitaris que accedeixin a aquesta aplicació podran descarregar tots els continguts disponibles en manera de desconnexió, sense limitació de tràfic de dades.

L’aplicació ‘Santander Emprèn’ està dirigida a joves universitaris que vulguin desenvolupar un projecte d’emprenedoria. El simulador empresarial de l’aplicació del Banc Santander permet gestionar i engegar de forma virtual una petita empresa dedicada a la creació de pàgines web, en la qual els joves emprenedors hauran d’actuar com els gestors del negoci que hagin escollit supervisar o posar en marxa per aconseguir que el seu projecte d’emprenedoria sigui tot un èxit.

Amb una aparença de joc, aquesta aplicació permet practicar habilitats pròpies d’un treballador emprenedor com la presa de decisions empresarials, la planificació del negoci o la gestió del temps. A més, és possible aprofundir en coneixements i estratègies de Màrqueting, Recursos Humans, Compres o Finances entre altres aspectes vitals per mantenir un negoci d’emprenedoria i portar-ho a l’èxit.

Les apps ‘Formació Santander’ i ‘Santander Emprèn’ tenen com a característica comuna la presentació de diferents casos pràctics i dificultats per treballar la capacitat gestora dels estudiants des de principiants fins a professionals ben formats. Finalment, des de Santander Universitats han destacat que ambdues aplicacions per a dispositius iOS i Android permeten a l’usuari escollir l’idioma i la moneda, per poder arribar així a un públic més ampli.

Imatge: FirmBee

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les aplicacions més útils per afavorir l’emprenedoria juvenil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio