FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Consells

‘Facebook at work’ serà una nova xarxa social laboral

‘Financial Times’ anuncia l’arribada d’una nova plataforma
By , on 28 de novembre de 2014

Els responsables de Facebook estan treballant en l’ampliació de la seva xarxa social més enllà de l’esfera social, que abastaria el món professional, segons ha publicat ‘Financial Times’. La nova xarxa laboral, que tindrà com a possible nom ‘Facebook at Work’, te com a principals reptes fer front a grans rivals del sector de les relacions laborals i guanyar-se la confiança de les empreses abans d’arribar als usuaris.

La publicació ‘Financial Times’ explica en un article, citant fonts anònimes, que la reina de les xarxes socials ja ha començat a donar vida al projecte ‘Facebook at work’, citant el moment en el qual la xarxa social va començar a incloure les habilitats professionals dels usuaris (setembre del 2013). La xarxa laboral que està planejant l’equip de Mark Zuckerberg s’està provant en diverses empreses abans de llançar-se para tot el públic i entrar així a competir amb altres gegants del sector professional com LinkeIn o Google Drive.

El nou Facebook laboral permetrà als usuaris poder-se comunicar amb col•legues de la feina, establir contactes comercials amb altres empreses o autònoms i treballar en documents laborals. Un dels principals atractius que s’inclouran en la futura xarxa laboral és l’oportunitat de treballar en documents compartits de forma simultània i sense abandonar la plataforma, lo qual ajudarà als seus usuaris a treballar dins de la mateixa Facebook.

Les fonts anònimes citades pel diari ‘Financial Times’ apunte que el Facebook laboral tindrà un funcionament similar al de l’actual xarxa social, incloent un subministrament de notícies, formació de grups i missatgeria. L’article apunta que ‘Facebook at work’ serà independent dels comptes personals, de forma que no es sincronitzarà automàticament la informació del perfil social dels treballadors que tinguin un compte de Facebook en la seva faceta social.

Així doncs, el nou producte de Facebook entrarà en competència directa amb la xarxa professional i de negocis LinkedIn, la plataforma per a professionals que té 90 milions d’usuaris actius mensuals i que és la principal del sector. Un dels altres competidors als quals haurà de fer front la nova xarxa social de Zuckerberg és ‘Google Drive’, que ofereix les eines necessàries per treballar simultàniament amb altres companys de feina i compartir arxius interns amb la resta de plantilla.

A més de la dura competència amb altres rivals, ‘Facebook at work’ haurà de guanyar-se la confiança de les empreses. Segons explica l’article de ‘Financial Estafis’, les companyies primer han d’estar segures que les converses labors seran privades del tot. I, segon, han d’assumir que consultar la xarxa laboral en el treball no serà una pèrdua de temps i de rendiment; ja que actualment són moltes les empreses que posen els mitjans necessaris per evitar que els seus treballadors consultin Facebook des de l’oficina.

Imatge: mkhmarketing

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Facebook at work’ serà una nova xarxa social laboral”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio