FeinesPerTreballar.cat
Bloc sobre treball i formació, dirigit a contractadors, treballadors, busquin o no... 
Consells

Aplicacions per a iPhone, negocis creixents

Algunes de les darreres novetats
By , on 10 de desembre de 2009
iPhone, un negoci per a moltes empreses

iPhone, un negoci per a moltes empreses

Ja fa temps que Apple es va convertir en un sinònim de negoci. L’èxit de la generació de productes iPod va assolir el seu zenit amb la venta massiva del seu producte més complet: l’iPhone. Disseny i funcionalitat; estètica i possibilitats, però, sobretot, aquella aura que envolta tots els productes Apple convertint-los en irresistibles, en ocasions passant per damunt de la lògica del “qualitat-preu” (en el seu moment, el reproductor MP4 Creative ZEN era més barat que l’iPod de 8 gb, la qualitat del so era millor, la pantalla era més gran i, a més, tenia ràdio incorporada, però els iPods van arrassar).

El poder de seducció d’Apple és ben conegut també per moltes empreses que obren algunes de les seves línies de negoci en el camp de la creació d’aplicatius per a iPhone o iPod Touch. Us fem un breu resum d’alguns dels aplicatius més destacats en diferents àmbits per a que pogueu veure per on van els trets:

Aplicacions enfocades a l’entreteniment, com Worms: El mític joc d’estratègia ha arribat a l’Apple Store. Inclou 50 reptes desbloquejables, 6 escenaris en diferents camps de batalla aleatoris i l’opció multi-jugador (fins a 4).

Entre els gadgets apareguts per les dates nadalenques trobem el Santa Call: un divertit aplicatiu que permet preparar una video-trucada del mateix Pare Noël personalitzant diferents camps: nom del receptor, edat, quines coses ha de millorar i les raons per les quals se’l pot felicitar. Aquest gadget, clarament orientat als nens, ha aparegut recentment per donar-li una sorpresa als petits de la casa durant els Nadals.

L’aplicatiu està bastant ben treballat, ja que constantment busca el feed-back amb el nen, simulant un joc de preguntes i respostes bastant aconseguit.

En el terreny de les xarxes socials destaca la nova versió de l’omnipresent Facebook.
El nou Facebook 3.0 per a iPhone ja ha estat llançat i incorpora un gran nombre de novetats, entre les quals destaquen la completa gestió de les imatges, canviar la teva foto de perfil, la possibilitat de pujar fotos y videos des del teu iPhone, el xat… Una gran millora en la que Facebook ha intentat actualitzar el màxim possible la seva versió portable.

El Radar de iPhone, als amants de la conducció els ha sortit un aliat per evitar multes: aquesta nova aplicació de Wikiango converteix el teu iPhone un avisador de radars de carretera. Aquest gadget no només ofereix avisos sobre els radars fixes, sinó que pot informar dels radars mòbils en temps real.

I per acabar, el més destacat és el nou GPS de TomTom, que finalment ha portat el seu sistema de navegació a l’iPhone. Podem utilitzar-lo en mode apaïsat o vertical, manté les instruccions guiades per veu, les rutes intel·ligents i l’agenda per a calcular el camí més ràpid des d’allà on ens trobem fins a qualsevol dels nostres contactes.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Aplicacions per a iPhone, negocis creixents”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio